Telefoonnummer

+31611227556

E-mail

lea@leassalon.nl

Openingstijden

Op afspraak

RELAX & GO Welkomst actie bij Lea’s

Mijn naam is Lea Kleiter. Het is mijn passie om iedereen met liefde een ontspannen behandeling te geven zodat je met een mooie huid de deur uit stapt. Bij mij kan je terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen, Ontspanning massages, Lichaamsontharing en Losse behandelingen zoals epileren.

Mooi zijn, begint van binnen. Goed voor jezelf zorgen, begint bij jou. Ik laat je graag kennismaken in de wereld van natuurlijke schoonheid. Zo werk ik met producten die ik kan kan aanpassen op jouw huid, en help ik je door de juiste massage weer goed in je vel te zitten.

Wat kan je verwachten?
50 minuten voor 35,50 euro.
– Een huid check
-Reiniging van de huid
– Diepte reiniging
– Bijwerken van de wenkbrauwen
– Kruiden extract
– Drukpunt massage
– Serum
– Verzorgend masker
– Dag verzorging

Ik maak gebruik van het merk Massada een spaans merk! De producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Een weekje later open dan gepland maar de agenda staat open vanaf 20 september!

Aanbevolen artikelen