Telefoonnummer

+31611227556

E-mail

lea@leassalon.nl

Openingstijden

Op afspraak

Met het letterlijke én spreekwoordelijke vallen van de blaadjes, krijgen veel mensen last van een behoorlijke dip qua humeur. De dagen worden weer korter, het is vroeger donker, we krijgen minder daglicht en het weer zit vaak ook niet bepaald mee. Daar kun je echter eenvoudig iets aan doen met behulp van aromatherapie, oftewel de kracht van de geuren op je gemoedstoestand. De sprankelende en opwekkende geur van sinaasappel doet ware wonderen voor je mood! MASSADA heeft een hoogwaardige essentiële olie die je humeur en je huid weer blij maakt!

Geur prikkels en dan met name hun effect op je humeur en gevoel worden veroorzaakt door bepaalde moleculen die via de omgevingslucht je neus bereiken. In onze neus bevinden zich miljoenen geur receptoren die deze geur waarnemen. Elke geur heeft een bepaald effect op je gemoedstoestand.

Een beetje extra hulp…
Aromatherapie is een samenvoeging van de woorden “aroma” en “therapie” en staat voor een therapeutische behandeling met behulp van geuren. Bij aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiele olien van kruiden, bloemen, bomen, wortels en andere delen van planten. Ze werken bij lichamelijke en mentale klachten. Ze ondersteunen je lichaam en je psyche op een holistische manier bij het zelf genezend vermogen.

Positive vibes..
Niets is ook zo krachtig én persoonlijk als de invloed van geuren. Ze doen wat met je brein en wekken een bepaalde emotie op, die bij elk mens verschillend is. Ons zogeheten ‘limbisch systeem’ gaat ermee aan de haal zodra de geur moleculen je neusgaten penetreren. Voor de meeste mensen zijn frisse citrusgeuren zoals die van sinaasappel heel prettig, opwekkend en dus humeur verbeterend.

Moodbooster en huidhersteller
Heb je een beetje last van een dipje nu het vroeg donker is buiten en het weer ook niet bepaald meezit? Is je huid dof, vaal en allesbehalve stralend? De Orange essential oil is opwekkend, verfrissend en maakt je direct vrolijk! Je kunt deze olie verdampen in een speciaal aroma brandertje of geur lamp. Voor je huid werkt essentiële sinaasappelolie herstellend en zorgt voor een frisse en gezonde teint.

Te bestellen via: 0611227556

Aanbevolen artikelen