Telefoonnummer

+31611227556

E-mail

lea@leassalon.nl

Openingstijden

Op afspraak

Schoonheid zit in onze natuur
De natuur heeft zoveel moois te bieden, van prachtige landschappen en bijzondere diersoorten tot bloemen en planten vol voedingsstoffen. Die planten vol vitaminen en mineralen zijn ware superfoods voor de huid en vormen de basis voor de nieuwe Veggie Comfort Cream van MASSADA
.

MASSADA’s VEGGIE comfort cream is het resultaat van wetenschappelijke ontwikkelingen, innovatie en respect voor de natuur. Alle formules van MASSADA zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en voor de VEGGIE Comfort Cream maakt MASSADA gebruik van vitaminen en mineralen uit lokaal geteelde biologische groenten en krachtige superfoods.

VEGGIE Comfort GREEN
VEGGIE Comfort Cream is een gezichtscrème die niet alleen qua samenstelling ongekend innovatief is maar in alle opzichten een stapje verder gaat. Zo wordt er gebruik gemaakt van zero waste grondstoffen en is de verpakking vervaardigd van bioplastic op basis van restafval uit de suikerindustrie. MASSADA zorgt niet alleen voor onze huid, maar ook voor moeder natuur, de bron van alle schoonheid.

Biologische superfoods voor uw huid
De duurzame formule van VEGGIE Comfort Cream beschikt over ontgiftende en krachtige antioxidatieve eigenschappen dankzij biologisch geteelde borage en kardoen. De wortels van deze voedzame groenten liggen net als die van MASSADA in de Spaanse streek Navarra. De aangename textuur van de crème zorgt direct bij het aanbrengen voor een weldadig gevoel van comfort en vormt een onzichtbaar schild op de huid dat haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Om de werking van deze allround verzorging nog verder te optimaliseren haalde MASSADA ook bijzondere plantenextracten uit exotische oorden. Kudzu, Woestijnroos en Kombu ondersteunen en stimuleren de huidprocessen op het vlak van hydratatie en versteviging en voorkomen hyperpigmentatie. Dankzij het Umbrella protector complex dat de bescherming van een parasol nabootst is de huid ook beschermd tegen UV-straling, blauw licht en oxidatieve stress.

Work it!
Ook in de huid zelf gaat de VEGGIE Comfort Cream hard aan het werk, of beter gezegd, zet de VEGGIE Comfort Cream de huidcellen zelf aan het werk. De plantaardige biotechnologische actieve ingrediënten uit de VEGGIE Comfort Cream boosten diverse processen in de cellen waardoor de huid beter in staat is zichzelf te beschermen en regenereren. Het optimaal functioneren van dit  vernieuwings- en herstelproces vormt de basis voor een egale en stevige huid maar dit proces wordt continu bedreigd door interne en externe factoren waaronder oxidatieve stress.

Relax…..
Oxidatieve stress verstoort de werking van de cellen en veroorzaakt zo vroegtijdige huidveroudering. De unieke samenstelling van de VEGGIE Comfort cream voorziet de huid van bijna alle tools om deze oxidatieve stress te neutraliseren en de natuurlijke schoonheid van de huid volledig tot haar recht te laten komen.  

Alle tools op één na, onze huid is een directe weerspiegeling van ons innerlijk evenwicht en emotionele stress brengt niet alleen onze geest maar ook onze huid uit balans. Het is dus van groot belang om de huid goed te verzorgen en daarnaast ook regelmatig de tijd te nemen voor selfcare en ontspanning.

Wees lief voor jezelf
Lief zijn voor jezelf begint met goed voor jezelf zorgen. Eet gezond en gevarieerd, een bord vol groenten en fruit in alle kleuren van de regenboog is niet alleen een feest om te zien maar bevat de nodige voedingsstoffen voor een gevoel van energie en vitaliteit. Een stabiele buikademhaling brengt de innerlijke energiestroom op gang en boost daadkracht en zelfvertrouwen. Verzorg en voedt de huid dagelijks met zuivere MASSADA producten en bezoek regelmatig de MASSADA specialiste voor een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling.

Aanbevolen artikelen