Telefoonnummer

+31611227556

E-mail

lea@leassalon.nl

Openingstijden

Op afspraak

Deze zon is weer terug in ons land! Hoogste tijd om je huid wakker te schudden en voor te bereiden op dit heerlijke nieuwe seizoen. De Glow treatment met de producten van MASSADA laat je huid op een aangename wijze ontwaken uit haar spreekwoordelijke winterslaap!

Als we het hebben over een mooie en gezonde huid, dan zijn een stralende teint, een goede hydratatie en stevigheid vaak de eerste dingen die genoemd worden. Zo net na het gure weer van de afgelopen maanden is onze huid helaas vaak echter allesbehalve stralend. Droog, vermoeid, verslapt en dof zijn eerder woorden die de realiteit van onze huidconditie beschrijven. Lea’s heeft hiervoor een intens ontspannende gezichtsbehandeling die de vermoeide winterhuid weer revitaliseert met hydraterende, revitaliserende én verstevigende eigenschappen.

Hydratatie, versteviging én teint verheldering
Deze intens ontspannende salonbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder voor de droge, doffe en vermoeide huid. Je vochtarme huidcellen worden opnieuw krachtig gehydrateerd en je huidweefsels worden intensief verstevigd. De combinatie van ingrediënten verbetert en verheldert bovendien je teint en verwijdert afvalstoffen voor een effectieve voorjaars-detox.

Plantaardige oliën, heilzame plantenextracten en krachtige antioxidant vitamines
MASSADA heeft een heerlijke behandeling samengesteld op basis van een combinatie van rijke plantaardige oliën, heilzame plantenextracten en krachtige antioxidant vitamines. Zo werkt Olijfolie intensief herstellend en neutraliseert de invloed van vrije radicalen. Jojoba Olie revitaliseert en herstelt de weerstand van je huid en biedt een natuurlijke bescherming tegen UV-straling. Calendula extract is intensief verzachtend en gaat ontstekingen in je huid tegen. De eeuwenoude medicinale wonderplant Aloë Vera werkt intensief hydraterend en herstellend.

Het resultaat van deze ‘wake-up call’? Een opvallend stralende huid die weer aangenaam zacht, comfortabel en stevig aanvoelt, klaar voor de zomer! 

Interesse in de ‘Glow’ behandeling?

Aanbevolen artikelen