Telefoonnummer

+31611227556

E-mail

lea@leassalon.nl

Openingstijden

Op afspraak

Op je huid zitten dode huidcellen. En hoe heerlijk is het om deze een paar keer per maand te verwijderen? Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je een (scrub)washandje nemen en daarmee eens over je huid wrijven. Een andere manier is een chemische scrub. Bij een chemische scrub zijn er chemische stoffen die de dode huidcellen afbreken. En dan heb je nog Scrubs uit een tube, zoals de Massada Shea Butter Scrub.

Persoonlijk ben ik een grote voorstander van Scrubs uit een tube. Zo vind ik het heerlijk om een crème in handen te hebben die heerlijk ruikt, doet wat het moet doen en als extraatje de huid verzorgt. Dat heb je natuurlijk niet met een (scrub)washand…

Pure en natuurlijke producten

De producten van Massada zijn puur en natuurlijk. Dat houdt in dat ze vrij zijn van parabenen, alcohol en synthetische parfums. Een prachtig product dus om je lichaam mee te verwennen. Resteert het alleen nog even de badkamer om te toveren tot een ware spa. Met een gezond drankje (een glaasje bubbels mag ook hoor..), rustgevende muziek, een aangename temperatuur en een gezin dat je even met rust laat. Desgewenst zelfs nog een goed boek en kaarsjes..

Massada Shea Butter Scrub

De shea butter scrub is speciaal ontwikkeld voor de droge, gevoelige of vlekkerige huid. Sheabutter is een actieve plantaardige werkstof, die een hoge mate van bescherming biedt bij de behandeling van de gevoelige huid die lijdt onder koude en gure wind in het najaar. De toegevoegde kiezelaarde en essentiële oliën maken frequent scrubben zonder irritaties voor de huid mogelijk.

Waarom deze scrub? Hij is zowel voor het lichaam als gezicht geschikt door de afgeronde korrels en sheabutter die intens voedt.

200 ML  € 29,00, interesse?
Stuur een berichtje: 0611227556

Wist je dat:

  • Scrubben één van de beste technieken is bij het oplossen van verschillende huidproblemen?
  • Scrubben perfect is bij een onzuivere huid.
  • Je de rode vlekjes na een puist uitbraak, kunt verdoezelen door te scrubben?
  • Je met scrubben snel, pijnloos en goedkoop van dode huidcellen af komt?
  • Je door te scrubben je huid verstevigd?
  • Je makkelijker bruin wordt in de zomer, als je je gescrubd hebt?

Aanbevolen artikelen